¿A qui va dirigit?

Aquesta visita va dirigida a tot l’alumnat de les comarques de la Ribera i la Valldigna que estiguen interessats a conéixer com és una planta de revaloració, què és el que realment succeeix amb el nostre fem i els processos als quals està sotmesa.

Aquesta plataforma sorgeix també com una oportunitat per a qualsevol persona que estiga disposada a realitzar un viatge a aqueix lloc desconegut on van a per als objectes que ja no ens serveixen. Perquè coneixent de prop un dels grans problemes ambientals del seguisc XXI com són els residus, podem canviar la nostra forma de consum i millorar els nostres hàbits.

En el Consorci Ribera i Valldigna treballem dia rere dia a reduir l’impacte que generen els residus dels nostres municipis, perquè creiem fermament en el nostre objectiu de convertir els residus en recursos, perquè creiem en l’economia circular.

Acosta’t a la nostra planta i coneix de prop una de les plantes de residus amb tecnologia i enginyeria d’última generació existents en el territori.

A setembre reprenim les visites guiades educatives per col.legis i associacions veïnals del Consorci Ribera i Valldigna.

Ja pots reservar la teua visita al Complex de Valorització de Residus de Guadassuar.

Vistas a planta

TORNEM!

L’itinerari ambiental més important d’Europa.
Reserva ja en:  educacio@conriv.es.

A setembre reprenim les visites guiades educatives per col·legis i associacions veïnals del Consorci Ribera i Valldigna.
Ja pots reservar la teua visita al Complex de Valorització de Residus de Guadassuar.

GRATUIT
AMB l’AUTOBÚS INCLÓS PER TOTS ELS MUNICIPIS DEL CONSORCI.

*Altres municipis, consultar.

 

niño observando la planta de Guadassuar